To unge mødre ble lammet etter å ha mottatt Pfizers COVID-vaksine

Annonse 1

Annonse 1

Brandy McFadden i Nashville, Tennessee og Rachel Cecere i Pittsburgh, Pennsylvania, opplevde begge intense nakkesmerter og klarte ikke å gå kort tid etter å ha mottatt en Pfizer / BioNTech COVID-19 vaksine.

Brandy McFadden fortalte WPXI-TV-nyheter at hun våknet lammet fra nakken og ned 12 timer etter sin første dose av Pfizers COVID-19-vaksine. «Det var den skumleste tingen i verden å sovne helt fint, å våkne opp 1:30 om morgenen og ikke være i stand til å bevege seg i det hele tatt,» sa hun til Channel 11.

Da Brandy McFadden fikk sin andre dose av Pfizer / BioNTech-vaksinen 16. april, ”begynte hun å ikke føle seg bra”, fortalte hun den lokale nyhetsstasjonen.

Neste ettermiddag sa McFadden at hun ikke kunne gå og hadde ulidelig nakkesmerter. «Det begynte bare å bli verre, og jeg begynte bare å skrike av smerter øverst i lungene.»

McFadden’s ektemann tok henne med til legevakten ved Vanderbilt University Medical Center. Seks dager senere intervjuet de lokale nyhetsstasjonene henne på sykehuset hvor hun hadde gjennomgått en CT-skanning, MR, EMG og blodarbeid, som alle avslørte om hva som skjedde med henne. «Så langt som svar på hvorfor dette skjedde, vet de ikke,» sa McFadden til News4.

Hun hadde gjenvunnet bevegelse i armene, og kunne vri seg på tærne en uke etter skuddet.

 

På bildet: Rachel Cecere, 33, fortalte WPXI-TV-nyheter at hun våknet lammet fra nakken og ned 12 timer etter sin første dose av Pfizers COVID-19-vaksine.

«Det var den skumleste tingen i verden å sovne helt fint, å våkne opp 1:30 om morgenen og ikke være i stand til å bevege seg i det hele tatt,» sa hun til Channel 11.

Cecere ble flyttet fra sitt lokale sykehus til Cleveland Clinic hvor tester utelukket Guillain Barré syndrom, en nevrologisk sykdom knyttet til pandemien svineinfluensavaksinen i 1976, som førte til at rundt 450 mennesker ble lammet.

– Det er bare ingenting de kan finne galt med meg. Ingen underliggende forhold, jeg har ikke noe i historien min, og de forteller meg i utgangspunktet: ‘Du er sunn, og vi kan ikke finne ut hvorfor dette skjer,’ ‘fortalte hun sin lokale nyhetskanal

kilde:LifeSiteNews

Comments

comments

Annonse 2

Annonse 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*