UK-gruppe lanserer prøve for å teste eksperimentell COVID-19-vaksine på barn helt ned til seks år

Annonse 1

Annonse 1

OXFORD, England, 22. februar 2021 (LifeSiteNews) – Oxford University’s Vaccine Group rekrutterer barn fra 6 år til å delta i en eksperimentell COVID-19 vaksineundersøkelse, til tross for små barn som nesten ikke står i fare for viruset.

“Vi har en ny COVID-19-studie åpen for rekruttering. Hvis barnet ditt er i alderen 6-17 år og har god helse, kan de være kvalifisert til å delta, ”tvitret gruppen tidligere denne måneden.

Studien søker å vurdere sikkerheten og effektiviteten til Oxford / AstraZeneca COVID-19-vaksinen (også kjent som ChAdOx1 nCoV-19), og registrere 300 barn til å delta. Opptil 240 barn vil bli injisert med den eksperimentelle COVID-19-vaksinasjonen mens resten vil motta som en kontrollgruppe, en lisensiert vaksine mot hjernehinnebetennelse B (MenB, Bexsero).

Den britiske mentalhelseetikeren og akademikeren Niall McCrae fordømte oppfordringen til å la foreldre gi barna sine en COVID-19-vaksineprøve som er «veldig feil», rapporterer Church Militant.

“Barn skal ikke være laboratorierotter til fordel for Big Pharma og Great Reset. Jeg vil gå så langt som å si at dette tilsvarer overgrep mot barn, ”advarte Dr. McCrae.

«Å vaksinere barn mot koronavirus er uforsvarlig, gitt den minimale risikoen for infeksjon og smitte,» fortsatte lektoren ved King’s College. «Jeg satt i en etisk komité for National Health Service (NHS) i 11 år, og jeg er veldig bekymret for tilsynelatende tilsidesettelse av etablerte vitenskapelige og etiske standarder for å tjene COVID-regimet.»

Etablerte vitenskapelige og etiske standarder med hensyn til eksperimentering på mennesker, finnes i Nürnberg-koden fra 1947, som ble til som et resultat av etter-verdenskrigstester og overbevisning av nazistleger som hadde utført dødelige eksperimenter uten fagene ‘samtykke, om krigsfanger.

Nürnbergkodeksens første prinsipp gir strenge betingelser for å etablere frivillig samtykke, inkludert at subjektet «skal ha juridisk kapasitet til å gi samtykke», sammen med «tilstrekkelig kunnskap og forståelse av elementene i det aktuelle emnet.» I tillegg kan slikt samtykke «ikke delegeres til et annet med straffrihet.»

Dermed oppfordret McCrae foreldre til å forstå «at de vil bli holdt ansvarlige, ikke bare farmaselskapet, for alvorlig skade forårsaket av dette eksperimentet» på barnet sitt.

Det sjette prinsippet i koden bekrefter at «Graden av risiko som skal tas, skal aldri overstige den som er bestemt av den humanitære betydningen av problemet som skal løses ved eksperimentet.»

Gitt at trusselen om en COVID-19-infeksjon fortsatt er «irrelevant» for barn i skolealderen på grunn av deres 99,997% overlevelsesrate, bemerker McCrae at det å utsette dem for noen farer fra en eksperimentell vaksine er fortsatt «uforsvarlig.»

Andre moralske bekymringer kommer av det faktum at utviklingen av AstraZeneca eksperimentell vaksine brukte HEK-293-cellelinjen laget av fosterceller høstet fra nyrevevet til en babyjente som ble abortert i Nederland i 1972.

Som bekreftet av Vatikanets nylige «Merknad om moral ved bruk av noen anti-Covid-19 vaksiner», i det minste, for å vurdere bruken av en slik moralsk smittet vaksine, må det først være en «alvorlig fare» som ingen har påstått er tilfelle for barn.

Comments

comments

Annonse 2

Annonse 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*